home

Over ons

Elsen Traktor werd in 1973 opgericht door Marcel Elsen (°1931 - † 2003). De hoofdzaak van het bedrijf was de verkoop en het herstellen van tractoren en ander landbouwmateriaal.

In 1997 vindt Marcel Elsen de tijd rijp om de leiding van Elsen Traktor door te geven aan zijn neef Geert Elsen.

Sinds 2003 zijn wij exclusief importeur van minigraafmachines Hitachi voor Belgie en Luxemburg.

Naast graafmachines hebben wij ook knikladers Giant, laadgraafcombinaties Terex en sloopmateriaal JAB in ons assortiment. Ook voor tractoren Massey-Ferguson en Kubota kan u bij ons terecht evenals voor landbouwmateriaal van Kverneland, Maschio, Gyrax, Fella, Record,  Vigolo en vele andere.  Voor openbare besturen zijn we invoerder voor Av-tec sneeuwschuiven en Jbm houthakselaars en verdeler van Herder, Nimos, Sitrex, Votex en Maschio voor het graskantbeheer.  Kersten en Holaras voor de veegborstels.

Elsen Traktor beschikt over volledig ingerichte servicewagens alsook een ruime voorraad wisselstukken om een snelle dienstverlening te verzekeren.

Onze technische medewerkers zijn onderlegd in hun vak en worden regelmatig bijgeschoold. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en garanderen wij u de beste service in onze eigen werkplaats of ter plaatse.

U kunt bij ons steeds terecht voor de aankoop, het onderhoud en de herstellingen van uw machines.
Contacteer ons gerust voor meer informatie!